Sanjay Dutt genezen van kanker

Acteur Sanjay Dutt, die een pauze nam van zijn werk nadat hij de diagnose kanker had gekregen, kondigde vandaag aan dat hij “blij is om als overwinnaar uit deze strijd te komen”. Ter gelegenheid van de verjaardag van zijn kinderen vertelde Sanjay dat hij zijn kinderen graag ‘gezondheid en welzijn van het gezin’ cadeau wil doen.

De KGF: Chapter 2-acteur deelde een bericht op sociale media en schreef: “De afgelopen weken waren erg moeilijke tijden voor mijn familie en mij. Maar zoals ze zeggen, God geeft de zwaarste veldslagen aan zijn sterkste soldaten. En vandaag, ter gelegenheid van de verjaardag van mijn kinderen, ben ik blij als overwinnaar uit deze strijd te komen en hen het beste cadeau te kunnen geven dat ik kan: de gezondheid en het welzijn van ons gezin. “

De 61-jarige acteur bedankte zijn fans, vrienden en familie voor hun “onwankelbare geloof en steun”. De acteur noemde iedereen zijn “bron van kracht in deze moeilijke tijd” en uitte zijn dankbaarheid voor de talloze zegeningen waarmee hij werd overladen sinds augustus, toen hij voor het eerst begon met het nemen van een pauze van zijn werk in verband met “een medische behandeling”.

Sanjay Dutt bedankte ook de doktoren, verpleegsters en de medische staf van het Kokilaben Ziekenhuis in Mumbai. “Ik ben dr. Sewanti en haar team van doktoren, verpleegsters en de medische staf van het Kokilaben Ziekenhuis vooral dankbaar dat ze zo goed voor me hebben gezorgd de afgelopen weken. Nederig en dankbaar, ‘besloot de acteur.

Op het werkfront rondde Sanjay de opnames van de YRF-film Shamshera af tijdens zijn kankerbehandeling. Hij heeft ook een hele reeks projecten klaar staan ​​om uit te brengen, waaronder KGF: Chapter 2, Bhuj: The Pride of India, Prithviraj en Torbaaz.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: