Raghava Lawrence over Laxmmi Bomb

Regisseur Raghava Lawrence zegt dat de beslissing om de Hindi-remake van de Tamil-film Kanchana te vernoemen naar Laxmmi Bomb een collectieve creatieve oproep was om een ​​groter publiek aan te spreken en meer synchroon te lopen met de film.

In de remake van de Tamil-horrorkomedie uit 2011 is Akshay Kumar een transgender. Actrice Kiara Advani vervult in de film ook een centrale rol.

Lawrence zei dat de titel, Laxmmi Bomb, meer organisch aanvoelde voor het algemene thema en de berichtgeving van de film.

“Onze Tamil-film is vernoemd naar de hoofdrolspeler Kanchana. Kanchana betekent ‘goud’, wat een vorm is van Lakshmi. Eerder overwoog ik dezelfde weg te gaan voor de Hindi-remake, maar we hebben gezamenlijk besloten dat de naam ook het Hindi-publiek moet aanspreken.

“Bij de gratie van God, werd het een cracker van een film, dus we noemden het‘ Laxmmi Bomb ’. Alsof een dhamaka van Laxmmi Bomb niet mag ontbreken. Het hoofdpersonage van de transgender is krachtig en stralend. Vandaar dat de naam perfect past ”, zei de directeur in een verklaring.

Lawrence benadrukte dat Laxmmi Bomb sociale berichten over de transgendergemeenschap met horror en komedie doordrenkt, en hij is verheugd dat Kumar de hoofdrol speelt in de film.

“Nadat‘ Kanchana ’in het Tamil was uitgebracht, kreeg de film enorme waardering van transgenders. Ze kwamen rechtstreeks naar mijn huis en zegenden me.

In Laxmmi Bomb, geproduceerd door Kumar’s Cape of Good Films, Fox Star Studios en Tusshar Kapoor, zijn ook Ashwini Kalsekar, Sharad Kelkar, Manu Rishi en Ayesha Raza te zien.

Lawrence zei dat het idee om Kanchana te maken kwam toen een paar transgenders een door hem gerund trust benaderden. Toen hij hun verhaal hoorde, dacht hij erover om het voor het grote scherm vast te leggen.

“Ik wilde hun verhaal aan iedereen vertellen, eerst via het personage‘ Kanchana ’en nu met Laxmmi in deze film. Na het zien van de film zal het publiek weten waar ik het over heb, ”zei de filmmaker.

Laxmmi Bomb komt op 9 november uit op Disney Plus Hotstar.

error: Kopiëren mag niet!