Priyanka Chopra over periode in quarantaine

Priyanka Chopra, die momenteel in Duitsland is voor een werk-vakantie-reis, trok de aandacht van iedereen toen ze een bericht deelde waarin ze te zien was in de geheel witte kleding van echtgenoot Nick Jonas. Terwijl de post als een lopend vuurtje viraal ging op internet, vertelde ze onlangs over haar quarantaineperiode met Nick.

In een recent interview met een Hollywood-portaal sprak PeeCee over hoe de quarantaineperiode een zilveren randje was voor het paar, dat het meestal erg druk heeft vanwege hun hectische werkschema’s. Toen ze erover sprak, zei ze dat ze eindelijk hun schema’s op elkaar konden afstemmen en grapte ze ook dat ze haar man nog steeds leuk zou vinden, zelfs nadat ze zoveel tijd met hem had doorgebracht tijdens de pandemie.

De ‘Baywatch’-actrice voegde er ook aan toe dat ze haar quarantaineperiode op een zeer productieve manier had doorgebracht, aangezien ze veel tijd aan haar gezondheid besteedde. Bovendien onthulde ze zelfs dat ze naar hun nieuwe huis waren verhuisd.

Ondertussen ging ze onlangs naar Instagram om een ​​verbluffende ‘curvy heupen, rode lippen’-post te delen die onmiddellijk de aandacht van iedereen trok.

Op professioneel vlak moet Priyanka haar volgende Bollywood-project nog aankondigen, maar naar verluidt hervat ze de opnames van ‘Matrix 4’, waarin ook Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en anderen schitteren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: