Pakittow over ophef om foto

Er is ophef ontstaan over een foto, die momenteel gedeeld wordt via social media, waarop Stephano ‘Pakittow’ Biervliet te zien is met een groep personen. De geruchtenmachine verspreidde de mededeling dat Pakittow is gelinkt aan een bepaalde familie, omdat een dochter van die familie op de foto te zien is. Pakittow geeft aan dat hij inderdaad met vrienden van hem op de foto staat en dat die vrienden ook vrienden hebben. Verder geeft hij aan geen banden met personen, zoals dat in de samenleving is gebracht, te hebben. Het verhaal dat er een voicenote zou zijn waarop hem SRD 100.000 wordt toegezegd, verwijst hij ook naar het rijk der fabelen, want “laten we eerlijk zijn, als zoiets bestond was het al lang verspreid”, reageert hij. Een andere kritische burger merkt op dat we in een klein land leven, waarbij het onvermijdelijk is dat mensen bij sociale activiteiten af en toe bij elkaar samen komen en in een vredelievend land horen we respectvol met elkaar om te gaan. “Waarom zouden we zaken vaak genoeg vanuit het negatieve moeten bekijken?”, vraagt deze persoon tot slot.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: