Dj Crazyneedle & Dj Faried gaan hedenavond Live

De populaire Dj Crazyneedle en Dj Faried zijn deel van de Surinaamse muziek gemeenschap. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hen. ‘Hedenavond, zaterdag 19 September zijn dj Faried en Crazyneedle te gast op de radio en wel in het programma van Romeo King . Eerder hebben zij al samen gedraaid, maar voor het eerst samen bij een Radio en Televisie. De avond wordt volgepompt met mooie muziek. Men kan van alle soorten pokoe’s verwachten. De bedoeling is om vanaf 21.00 uur samen met de omroepers Romeo King en Anuska  een “hungama lockdown ” avond van te maken. Het programma zal ook te volgen zijn via de Facebook pagina’s van Dj Faried en Dj Crazyneedle” zegt Anil Ramharakh (Dj Crazyneedle)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: