Surinaamse vlag schittert op prachtige locatie in Oostenrijk

Sinds de corona uitbraak heeft de Surinaamse wereldreiziger Ricky Sewpersad zijn eerste reis gemaakt. Dagblad Suriname verneemt het volgende van hem. Na een verplichte rust van ruim zeven maanden waarbij er niet gereisd is, besloot Ricky toch te vertrekken maar dan aangepast aan de huidige situatie. Volgens zijn eerdere planning zou hij deze maand Zuid Afrika, Kenia en Suriname aandoen. Aangezien de corona besmettingen weer stijgen besloot Ricky een reis met de auto te maken door “veilige landen” in Europa.

 “We bezoeken alleen “veilige” landen en plannen per dag. Zo kunnen we toch verantwoord wat moois van maken” is zijn gedachtegang geweest.

Vorig week vrijdag vertrok Ricky samen met zijn reisgenoot Murtaza Sarwari via Duitsland naar Oostenrijk. Na hun stop in Oostenrijk waar zij deze mooie foto maakten, reden ze door naar Italië. In Italië bezochten zij de dolomieten. De vrienden hebben meerdere leuke plekken aangedaan, dit alles zal Ricky de komende dagen delen op zijn facebook pagina “Never Stop Exploring”.

“De bedoeling was om ook Zwitserland aan te doen, echter door tijdgebrek hebben wij dat moeten annuleren”.

Ricky had nog een aantal reisjes gepland maar hij overweegt om alles te annuleren voor dit jaar. Zulks vanwege de toenemende besmettingen momenteel in Nederland en meerdere landen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: