Prashant Ramjatan maakt videoclip debuut met ‘Chal chal re musafir chal’

De populaire zanger Prashant Ramjatan staat gereed met het nieuw nummer ‘Chal chal re musafir chal’. Na 31 jaren maakt Ramjatan zijn videoclip debuut. De zanger is een van de populaire leden van  muziekformatie The Juniors. In een interview geeft hij mee, ‘dit is officieel mijn 1e videoclip. Vanwege Covid-19 was de aanwezigheid tijdens de opname beperkt tot de filmploeg en mij persoon’.

Ramjatan en organisaties achter dit project te weten The Boss Promotions & KRS Royal hebben al een aankondiging geplaatst op sociale media. Vele fans en muziekliefhebbers hebben hun reacties geplaatst en verheugen zich op de videoclip. De zanger is wel te bewonderen geweest in live opnames gedurende zijn optredens. In de aankomende clip mogen fans en muziekliefhebbers ook de acteertalenten gaan bewonderen. Het team heeft inmiddels en een teaser vrijgegeven. De lancering van ‘Chal chal re musafir chal’ vindt vandaag, op 03 september, plaats.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: