Muziekformatie GENTLE over Teri Meri Kahani Mashup en plannen

Van de bekende topformatie GENTLE uit Nederland verneemt Dagblad Suriname hun recente ontwikkelingen. GENTLE heeft onlangs een 1000% Live Mashup uitgebracht op YouTube, genaamd Teri Meri Kahani Mashup. Hierin zijn de nummers ‘Dil Mein Ho Tum’ en ‘Tujhe Kitna Chahne Lage’ verwerkt.

De mashup is gezongen door hun bekende Bollywood King, Sagar Malik. De muzikanten op de Teri Meri Kahani Mashup zijn; Glenn Felter (Drums), Moenan Malhoe (Bass), Akeyz  Anil Maharban (Keyz), Radjesh Chinkoe (Gitaar), Naveen Lachminarainsingh en Wikash Soerdien (Percussie). Backvocals van Roberto. De mixage is in handen van Santosh Manohar van Dewa Sound.

Dit nummer is tijdens een live optreden opgenomen en na het beluisteren hiervan heeft het management besloten dit uit te brengen. De reacties zijn zowel in Nederland als in Suriname erg goed. Dit heeft de band gemotiveerd om vaker 1000% Live opnames uit te brengen. Inmiddels hebben zij al enkele tracks opgenomen die binnenkort zullen uitkomen op hun YouTube kanaal: musicgentle.

Verdere plannen van de band zijn om dit jaar nog hun volgende en tevens laatste album uit te brengen. Dit wordt GENTLE 1000% Live Part 5 en net zoals Part 4 wordt het een old is gold album. Hierna zullen zij vaker nummers uit brengen op YouTube, aangezien het tijdperk van cd’s langzamerhand aan het eind komt. Ook zullen zij op korte termijn een nieuwe zanger of zangeres presenteren. Wie dat is wil het management nog even geheim houden. Dus hou de berichtgevingen in de gaten hiervoor.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: