Lions renoveren speeltuin OS Kwatta

Onlangs heeft Lions Club Paramaribo Central bijgestaan door Leo Club Gadotjo en in samenwerking met Devinas Enterprises de speeltuin van de Openbare School Kwatta gerenoveerd. De krant verneemt dat de renovatiekosten gezamenlijk gedragen zijn door Devina’s Enterprises en de Lions gedekt. Middels dit project leveren de voornoemde stakeholders ook een bijdrage aan de vorming van het Surinaams kind in het onderwijsproces. De speeltuin van de OS Kwatta verkeerde in een zeer deplorabele staat en de Lions voelde zich geroepen om samen met haar partners en Lions vrienden deze speeltuin te renoveren zodat de scholieren straks bij de aanvang van het nieuwe schooljaar weer gebruik kunnen maken van de speeltoestellen. Lions Club Paramaribo Central heeft als oudste lion club in Suriname, in de afgelopen maanden en jaren diverse projecten met vertegenwoordigers uit het Surinaams bedrijfsleven waaronder HJ de Vries en de Davinci Group of Company (All Star), en anderen uitgevoerd ten behoeve van het onderwijsproces in Suriname op diverse scholen. Volgens de Lions President van LC Paramaribo Central,  Lion Glenn Tewari, heeft zijn club niet alleen gewerkt aan de renovatie en de bouw van speeltuinen voor scholen maar heeft ook gewerkt aan het doneren van sportmateriaal aan scholen. Met de samenwerkingspartner van Lions Club Paramaribo Central, namelijk Lions Club Guyanne Doyenne uit Frans-Guyana, is ook een speeltuin neergezet op OS Munderbuiten. Op de laatstgenoemde school is eerder dit jaar, ook de “Lions We Serve Wall’,  in samenwerking met HJ de Vries opgezet, waarop educatieve berichten tips cq awarness berichten zijn geprint ten behoeve van de samenleving. Er staan voor later in dit fiscal year nog meer projecten voor de jeugd op programma welke volgens Lion Glenn Tewari onder het motto van de lions namelijk “We Serve” , zullen worden uitgevoerd. De gemeenschap wordt gevraagd om in deze moeilijke tijd in Suriname de lions projecten welke veelal gericht zijn op de ondersteuning van de hulpbehoeftige mens te blijven ondersteunen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: