Genetic Modeling Agency op zoek naar modellen

Genetic Modeling Agency is een Surinaams platform voor modellen. De oprichter, Clarence Singoredjo, geeft mee in een interview dat hun focus gericht is op personen die interesse hebben om tot model te worden omgevormd. Momenteel zijn wij op zoek naar 2 Mini modellen en wel in de leeftijd  tussen 5 en 12 jaar, verder 2 Curvy modellen en ook nog 2 Plus size modellen. De vereiste lengte voor de volwassenen is vanaf 1.50. Genetic Modeling Agency is officieel gestart op 19 juni 2018. Ook zij houden zich stipt aan de COVID maatregelen. Zo zijn er bijvoorbeeld slechts 5 personen per training toegestaan. Er zijn momenteel groepen van vijf personen maar daartussen zijn er groepen van drie die Genetic Modeling Agency wenst aan te vullen tot vijf.

Zij doen niet alleen aan fotoshoot; zij geven ook catwalk trainingen, runway trainingen en ze leren jou als amateurmodel ook hoe je moet poseren voor een camera. Zij staan bekend op het gebied van Fashionshows,  Commercials, fotoshoot, Professional Modeling Training. Voor meer informatie of voor aanmeldingen en voor de inschrijving kunt u een app sturen naar +5978985428.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: