MC VUURE over album Rude Boy

Een huidige bekende in de wereld van de Surinaamse Showbizz is MC VUURE. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt hij over het album Rude Boy en de promotie van artiesten.

Album Rude Boy

Dit album telt acht tracks. Hierbij zijn de artiesten Bongo Immanuel en Pearlsye Elijah een samenwerking aangegaan. Bongo Immanuel zit momenteel in Parijs. De artiest was voorheen lid van de formatie Danshal. Hij stapte de entertainmentwereld binnen via producer Bara. Momenteel is MC VUURE zijn promotor.

MC VUURE

Hij is al acht jaren actief in de muziekscene. Hij doet voornamelijk aan promotie van shows en artiesten. Zodoende heeft hij de promotie verzorgd voor Surinaamse topartiesten als Karter Karma en nog vele anderen. Hij staat bekend als mc tijdens kleine en grote evenementen en hij is ook radio omroeper. Vorig jaar mocht hij bij een speciale gelegenheid een motivatie award in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: