Karan Bahadoersing: “ We hebben dit sociaal project kunnen bewerkstelligen middels donaties”

Er is een team gevormd en vervolgens is er een sociaal project uitgevoerd. In een interview met Dagblad Suriname geeft Karan Bahadoersing aan dat het idee van hem kwam en het werd gelijk ondersteund door Iftaash Kanhai, Kajol Bhoendie, Sharwinie Bhoendie, Edjaaz Jahangier en Shivan Gajadhar. Zodoende is er een team ontstaan. Op 19 juni zijn wij begonnen met de distributie van voedselpakketten, waarbij we 209 gezinnen hebben bereikt. Daarnaast hebben wij het dierenasiel bezocht, Stichting hoop voor kinderen en deze week hebben we 100 complete schoolpakketten kunnen verdelen. Ook hebben we een financiële bijdrage gegeven aan een dame wiens huis is afgebrand. Wij zijn niet verbonden aan politieke partijen. We hebben dit sociaal project kunnen bewerkstelligen met behulp van donaties verkregen van vrienden, families en enkele particulieren. In dit verband willen wij een speciaal woord van dank uitspreken aan het adres van Shirley en Dharmradj Bhoendie” aldus Bahadoersing.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: