Cocktail MaestroZzz nu ook in flessen verkrijgbaar

Een Mobiele Cocktailbar voor elk feestje. Er zijn 10 mobiele cocktail portable barretjes die  zij per avond kunnen aanbieden. Vinesh Barhoe is 30 jaar oud en werkzaam bij Access Suriname Travel als accountmanager. In zijn (weinige) vrije tijd is Vinesh ondernemer. Hij is namelijk de directeur/ eigenaar van Cocktail MaestroZzz. In gesprek met Dagblad Suriname geeft hij mee dat Cocktail MaestroZzz is een dienstverlenend bedrijf is dat cocktail- en bardiensten aanbiedt op verschillende feestjes en evenementen in Suriname. Sinds kort zijn er regels voor een beperkte samenscholing waardoor er nauwelijks of zelfs geen feestjes meer plaatsvinden. We hebben nu 2 smaken in flessen beschikbaar voor onze klanten die zodoende toch nog kunnen genieten van onze cocktails tijdens deze lockdown periode. We hebben de Caipirinhia en Amaretto Sour in 1 liter flessen voor de verkoop. Hiermee proberen we onze vaste en toekomstige klanten te voorzien van onze heerlijke cocktails. Bestellen kan natuurlijk via +5978522626. De formule die in normale omstandigheden wordt gehanteerd is een mobiele bar; een houten draagbare bar met een tropische uitstraling (compleet met palmbladeren op het dak) die in een handomdraai op locatie wordt opgezet, aangekleed, bevoorraad en bemand. “Of het nu gaat om een staande receptie, een huwelijk, een jubileum, een afstudeerfeest of gewoon een feestje thuis, de mobiele bar nemen wij altijd mee,” vertelt de vrolijke ondernemer. “Met de mobiele bar gaan ook cocktailbartenders mee, uiteraard de dranken en andere ingrediënten voor de cocktails en overige benodigdheden om fleurige en kleurige maar vooral smakelijke cocktails te maken.”

Omdat Vinesh graag wilde weten hoe verschillende cocktails gemaakt werden, volgde hij in september 2017 een opleiding bij een lokaal bedrijf. Aan het eind van de training kregen de deelnemers de opdracht om een uniek recept voor een cocktail te bedenken en tijdens de uitvoering van de eindopdracht zou het resultaat door een onafhankelijke jury worden beoordeeld. Vinesh trok de stoute schoenen aan en verzon een cocktail met als hoofdingrediënt, jawel, sopropo. “Het was een gewaagd experiment maar ik had er alle vertrouwen in,” vertelt de jonge ondernemer. “Nadat de jury de cocktails van alle deelnemers geproefd had, werd de winnaar bekend gemaakt. En dat was ik.”

Als prijs won Vinesh een pakket van allerhande spulletjes voor het maken van cocktails zoals een ijsbox, cocktailshakers, maatglazen en dergelijke. Eenmaal in het bezit van de spullen, besloot hij om er ook wat mee te gaan doen. En zo werd het idee geboren om een mobiele bar te laten bouwen en die als cocktailbar voor feestjes in te zetten. Het concept sloeg goed aan en de aanvragen stroomden binnen. “Onze klantenkring groeide verder en wij deden actief aan de promotie van ons product,” zegt Vinesh. “Volgens Vinesh zijn al zijn cocktailbartenders professioneel opgeleid en zijn zij gericht op de drie hoofddoelen namelijk service, entertainment en mixologie. Mixologie (een bestaand begrip in de cocktailwereld) is de kunst van het mixen van de juiste ingrediënten (alcoholische dranken, siropen, sappen, vers fruit en dergelijke) om de smaken van bestaande cocktails te verfijnen of om gewoon nieuwe cocktails te bedenken die ook nog goed aanslaan bij de cocktailliefhebber.

Dat alleen vrouwen cocktails drinken is volgens Vinesh achterhaald. “Er zijn sommige cocktails die populair zijn bij vrouwen maar die net zo goed door mannen gedronken worden net zoals er cocktails zijn die erg in trek zijn bij mannen maar minder bij vrouwen,” legt hij uit. “Wat wel opvalt, is dat vrouwen graag een zoete cocktail drinken en mannen liever een iets scherper of pittiger drankje. Maar ook dat is geen wet van Meden en Perzen.”

Naar eigen zeggen is Vinesh Barhoe er nog lang niet. Het is volgens hem voortdurend werken aan de verbetering van je product als je de beste in jouw branche wilt zijn. En dat laatste is iets dat hij beslist wil. “Onze target is om de marktleider in deze branche te worden en we gaan ervoor met onze hele team van Cocktail MaestroZzz,” oppert Vinesh. “Ik wil groeien en er naartoe werken dat wij meerdere diensten aan onze klanten kunnen aanbieden zodat deze een scala aan keuzes hebben wanneer wij met onze mobiele cocktailbarretjes een extra dimensie toevoegen aan hun feestjes.”

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: