Pres Juriaantje: “Niet alles wat blinkt is alcohol”

De Surinaamse stand-upcomedian Pres Juriaantje heeft een goede boodschap gegeven op een hilarische wijze. In een videoclip op sociale media geeft hij het volgende mee, “ik ga gewoon door die deur. Niet alle desinfecterende middelen kun je gebruiken om je hand te ontsmetten. Ik ging naar de Chinees, hij was bezig te spuiten, logisch. Hij gebruikte een mengsel van creolin en water. Omu luister noh zie je mens als een insect of na kir i wan kir sma. Mensen let erop, niet alles wat blinkt is goud. Oke in dit geval niet alles wat blinkt is alcohol. Mensen voorzichtig, stay home & stay safe. En gebruik de juiste alcohol. Tenzij no deh” aldus Pres Juriaantje. Zo heeft hij de gemeenschap erop geattendeerd om voorzichtig te zijn benadrukt om met de juiste alcohol te desinfecteren.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!