Advocaat Koulen verboden gerechtsgebouw te betreden

Advocaat Oscar Koulen zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat hij niet ervan op de hoogte is dat het Hof van Justitie hem samen met 17 collega-advocaten de toegang tot het gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfighstraat heeft verboden. Dit, vanwege het feit dat het men op camerabeelden heeft gekeken wie allemaal mogelijk in contact zijn gekomen met de positief geteste politiemannen van Parketwacht. Koulen is 90 jaar en heeft nog een laatste strafzaak waarin hij vandaag, dinsdag 28 juli, moest pleiten. Hij zegt dat dit zijn laatste strafzaak is voor zijn advocatencarrière. Hij zegt dat hij dinsdag normaal naar de strafzitting gaat, want hij is officieel niet op de hoogte van deze ontwikkeling van het Hof.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!