Show promotors over huidige situatie & hoe zij het redden

Lustig events is een van de organisaties die tal van grote shows heeft gedaan voor het Surinaams publiek. Recentelijk hebben zij ook de welbekende Copacabana opgezet. CEO Jorge Nabibaks geeft aan dat de gezondheid van de medemens het belangrijkste is, en dat is ook zijn focuspunt. “Verder is het voor ons een uitdaging om als bedrijf te blijven bestaan, zonder inkomen en zonder enige ondersteuning. We are all in this together. Wij hebben gelukkig ook een verhuurbedrijf, Zajofa, en daarmee proberen wij middels de nodige inzet ons hoofd toch nog boven water te houden” aldus Nabibaks

S.S. Promotions

We zijn allemaal bekend met de shows en party’s gepresenteerd door S.S. Promotions. Het bekende Open Scholieren Zangcontest is daar een van. Organisator/ Show promotor Shammi Khusial geeft aan in een gesprek dat de gezondheid van de mens uiteraard op de eerste plaats staat. “Er is geen instelling waar wij als organisatoren kunnen aankloppen voor hulp. Enerzijds is het ook te begrijpen dat wij de covid maatregelen in acht moeten nemen. Dus voorlopig liever geen evenementen want het is nu eenmaal zo, want, tijdens het dansen, etc., hoe doe je dan met het bekende afstand houden van mekaar. De huidige regering zou wel wat kunnen betekenen voor ons maar die is er pas, dus moeten we maar even afwachten”, zegt Shammi

Anything International

Anything International staat bekend om het organiseren van evenementen. Ook als evenementenplanner. Jivi Malhoe geeft aan dat er niet wordt gekeken naar de opties binnen de horeca, zoals in Nederland. Een voorbeeld hiervan is dat artiest Frenna onlangs een show heeft gegeven in Ziggo Dome. Dit met inachtneming van de maatregelen. Waarom zou dat niet in Suriname kunnen? Nogmaals het is niet de bedoeling om tegen de maatregelen van het covid team in te gaan. Overleven is moeilijk, straks moeten wij elders geld lenen. Van uit deze plaats een nood oproep aan de regering, alle vaste lasten, alle kosten lopen immers door. De organisatie heeft voorheen een restaurant gekend, Sphinx Shoarma. Een optie is om mogelijk deze weer op te pakken. De focus was voorheen alleen maar gericht op de evenementen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: