Momenteel de gerechten in onze Surinaamse keuken!

Een dagelijkse vraag is wat koken we vandaag? Door de huidige situatie is het namelijk de maatregelen in acht nemen en thuis blijven. Zodoende meer aandacht voor voeding. Dit heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize Y. had Bakabana ;

Huize U. had Bakkeljauw;

Huize M. Wild vlees en sim met aardappel;

Huize N. Pizza met kip en ananas;

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: Bakabana, Bakkeljauw, Wild vlees en sim met aardappel en Pizza met kip en ananas.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: