Directeur Elviera Sandie: Als het virus onder controle is, kunnen wij onze culturele activiteiten hervatten

De directeur van het Directoraat Cultuur zegt in een interview met Dagblad Suriname dat zij nu reeds kennis gemaakt heeft met de nieuwe minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Dr. Marie Levens. Wat betreft het geven van bekendheid aan vormen van kunst en cultuur als ook het organiseren van activiteiten, volgen wij stipt de nationale covid instructies op. Onze laatste activiteit was op 29 juni 2020 en wel de herdenking van International Heritage Day met media exposure, en een quiz via de website. Als directeur van Cultuur heeft Elviera Sandie als boodschap aan de gemeenschap: “stay safe en volg de instructies van het Covid management team op. Hoe eerder wij dit virus onder controle hebben, hoe eerder wij onze culturele activiteiten kunnen hervatten en onze beleidsdoelen kunnen halen”.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: