Gascilinderdieven aangehouden

De politie van Geyersvlijt heeft in het weekend twee verdachten aangehouden en in verzekering gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal in vereniging. De verdachten Anton A. en ene Mosi hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een gascilinder vanuit een warung te Blauwgrond aan de Commissaris Roblesweg meegenomen. De verdachten hebben de buit doorverkocht aan een heler. Na goed speurwerk heeft de politie beide verdachten aangehouden. Bij de aanhouding hebben beide verdachten aan de politie doorgegeven aan wie zij de gestolen cilinder hebben verkocht. De 28 lbs gascilinder is teruggevonden en is intussen teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Beide verdachten blijven aangehouden en de heler is na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!