Beveiliger hoogwaardigheidsbekleder verdacht van mishandeling

De agent van politie eerste klasse Ch.S., die thans bij de beveiliging van een hoogwaardigheidsbekleder van Suriname is ingedeeld, wordt verdacht van mishandeling van zijn partner. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met een politiefunctionaris, die dit geval heeft bevestigd. De politie van Regio Midden heeft de aangifte opgenomen en voor verder onderzoek is de zaak overgedragen aan Onderzoek Politiezaken.

Dagblad Suriname heeft van betrouwbare bron vernomen dat deze politieman eerder ook in opspraak is geweest voor soortgelijke strafbare feiten. Hij zou zijn eerdere partners ook hebben mishandeld. Deze huidige partner is de situatie al beu. Zij heeft enkele keren de politie ingeschakeld, maar de zaak werd steeds in der minne geschikt.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: