Inbrekers vluchten bij zien van politie

Drie criminelen hebben dinsdagochtend een woning aan de Faizelweg tot hun doelwit gemaakt. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de eigenaar van dat pand momenteel in het buitenland vertoeft. Een alerte buurtbewoner merkte de onregelmatigheden en schakelde gelijk de politie in. Toen de politie van Latour ter plaatse arriveerde, was een van de drie inbrekers reeds met een televisie vertrokken. De twee andere inbrekers waren nog in de woning. Bij het zien van de pro-wagen namen deze twee de benen. De sterke arm trachtte de vluchtende verdachten toch nog aan te houden en heeft bij deze actie twee schoten gelost, echter zonder het gewenste resultaat. De daders gaven geen gehoor aan het bevel van de politie en zetten hun vlucht voort. De politie is bezig de daders ter zake op te sporen.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!