AAHA gereed voor herstart onderwijs

Het Arthur A. Hoogendoorn Atheneum (AAHA) is gereed om haar deuren op 6 juli te openen. Het Onderwijsministerie heeft vastgesteld dat de examenkandidaten van glo, voj en vos vanaf maandag weer naar school moeten. Ondertussen staan nog 280 actieve Covid-gevallen geregistreerd, wat dus betekent dat de scholen hun leeromgeving moeten aanpassen. AAHA heeft wat dat betreft alles reeds in kannen en kruiken. Zo is er rekening gehouden met social distancing bij het inrichten van de lokalen; er zijn minder stoelen en tafels en er is gezorgd voor goede ventilatie van de lokalen.

Bij aankomst worden de handen van de scholieren ontsmet en wordt de lichaamstemperatuur gemeten. De scholieren dienen een mondmasker te dragen en mogen geen handdruk geven. De looppaden zijn voorzien van aanwijzingspijlen om de scholieren naar hun desbetreffende lokalen te begeleiden. Deze particuliere school weet al jaren uitstekende slagingspercentages neer te zetten en ook onder de Covid-omstandigheden is dat hun streven. Van deze school zullen 58 kandidaten participeren aan het examen.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: