Modieuze Mondkapjes met hoofdband ontworpen

De eigenares tevens lerares van knip- en stikmodevakschool Sharmila Raghoebarsing nam het initiatief om modieuze mondkapjes met hoofdband te ontwerpen. In een interview met Dagblad Suriname zegt Raghoebarsing  dat wij momenteel leven in de COVID-19 situatie in Suriname waarbij we heel erg moeten letten op ons gezondheid. “Dit doen we in het bijzonder door mond/neuskapjes aan te doen wanneer wij over straat gaan om ons zelf en anderen te beschermen. Ik heb namelijk mondkapjes met hoofdband ontworpen. Heel speciaal voor de dames die een leuk mondkapje willen en trendy over straat willen. Dagelijks maak ik verschillende  soorten mond/neuskapjes in verschillende kleuren en modellen. Dit model heb ik vorig week gemaakt met een hoofdband die op meer dan 4 manieren te binden is. Ook klanten die opzoek zijn naar hun favoriete kleur of een maatje groter komen aan hun trekken. Knip- en stikmodevakschool leert cursisten om op een professionele manier hun eigen kleren te maken” aldus Raghoebarsing

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: