No Merxi maakt online muziek voor het publiek

Suriname is vanwege de covid-19 pandemie momenteel in een moeilijke situatie is beland, zijn de gevolgen ook te merken in de entertainment wereld, waarbij voorlopig geen live muziek met publiek mogelijk is. Hierdoor is er minder ontspanning doordat er geen evenementen  georganiseerd kunnen worden. Om het publiek in deze periode tegemoet te komen en toch te kunnen entertainen heeft muziekformatie No Merxi onlangs twee online video’s gelanceerd op hun facebook pagina en YouTube kanaal. Pravesh Mathoera, lid van No Merxi geeft mee in een interview met Dagblad Suriname aan een video simultaan wordt opgenomen door de muzikanten en de zanger, dus vanuit afzonderlijke plekken, en er wordt dan een collage van gemaakt. “Dit experiment is heel goed in de smaak gevallen bij het publiek. Dit is ook helemaal in lijn met de covid maatregelen. De eerste video is een cover van het liedje “hum tum” van de film Hum Tum gezongen door mij persoon, Pravesh Mathoera, en de tweede is een cover van het liedje “Billy Jean” van Michael Jackson gezongen door Ryan Abdoelaziz. Verder hebben de muzikanten waaronder  toetsenist Reehan Baitali (de persoon die met het idee kwam), bassist Roy Baitali, drummer Ashwin Malhoe en gitarist Randy Tjokroredjo voor de muzikale omlijsting gezorgd. Hierna volgen de zangers Shassie Soekha alias Bigaman en Rollings Avery alias broodje pom (pape). Wij van No Merxi vragen een ieder om voorzichtig te blijven. Laten we gezamenlijk dit virus tegengaan en Suriname tenminste covid vrij maken. De maatregelen zijn door de overheid wel versoepeld, maar de situatie is nog steeds niet verbeterd, dus laten we verantwoordelijk gedragen en onszelf en meer nog onze medemens beschermen” aldus Mathoera

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: