Bromfietsdievenbende opgerold

De politie van Nieuwe Haven heeft na goed speurwerk de bromfietsdieven W.R. (21) en T.G. (25) opgespoord en aangehouden. De sterke arm heeft de verdachten aan de hand van camerabeelden in beeld gebracht en aangehouden. Deze verdachten hebben het steeds gemunt op bromfietsen. De diefstallen zijn op verschillende adressen in Paramaribo gepleegd. De politie heeft reeds drie gestolen bromfietsen teruggevonden. Deze zullen na overleg met het Openbaar Ministerie aan de benadeelden worden afgestaan. Ook heeft de politie bij de verdachte T.G. verschillende bromfietsonderdelen aangetroffen en in beslag genomen. Hij kon de herkomst hiervan niet verklaren. Behalve deze twee verdachten heeft de politie ook nog de verdachten M.C. (19) en L.S. (16) aangehouden ter zake heling. Zij zijn na verhoor in opdracht van het Openbaar Ministerie heengezonden. De politie onderzoekt verder of deze opgesloten verdachten meer op hun kerfstok hebben.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: