Al 106 genezen van Covid-19

De Covid-19 website werd vanmiddag weer geupdate, met wat gunstiger cijfers. Er zijn nu slechts 200 actieve gevallen, vergeleken met 213 eerder vandaag. Ook staan er 106 personen als genezen, dat zijn er 34 meer dan de 72 van eerder.

In quarantaine zijn er op dit moment 403 in plaats van de laatste stand van 329 (74 meer), en het totaal aan positief geteste personen is nu 314, 21 meer dan de 293 van eerder vandaag.

Nu de lockdown versoepeld is, zal het vooral afhangen van het gedrag en de bewegingen van de samenleving, dus het zich houden aan de voorschriften en maatregelen vooral, of deze cijfers beter of slechter zullen worden.

Dagblad Suriname wenst alle zieken een spoedig herstel, en ook wij manen u allen aan zich te houden aan de regels: mond-neuskapje op, social distancing van 1.5 tot 2 meters in acht nemen, goede handhygiene, thuisblijven of uzelf isoleren indien u griepverschijnselen heeft, thuisblijven tenzij anders strikt noodzakelijk is, goed en gezond eten (vooral fruit en groente), en alles doen dat u zelf verder kunt om de verspreiding te voorkomen…

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: