Telesur-klanten tevreden met vlotte service tijdens lockdown

“Lelydorp vanaf maandag open”

Burgers zijn vol lof over de diensten van Telesur, waarbij zij ook in de lockdown hun betalingen kunnen doen. De rijen mensen ogen vaak lang, maar als je er eenmaal in staat, is er een vlotte doorstroming. Het bedrijf heeft meerdere kassa’s beschikbaar gesteld om de klanten tegemoet te komen. “Doordat iedereen zich aan de social distancing houdt, staan mensen inderdaad in lange rijen”, zegt een klant. De communicatieafdeling van Telesur laat weten dat aan de Zonnebloemstraat 5 kassa’s open zijn. Hoewel de doorstroming aan de Heiligenweg al redelijk goed verloopt, zal deze ook worden uitgebreid naar 5 kassa’s.

Lelydorp open vanaf maandag

Bijzonder is dat vanaf maandag het filiaal op Lelydorp ook open is van 9.00 tot 12.00 uur voor het betalen van rekeningen en het kopen van beltegoed.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: