Jimmy Rambaran: “In een genormaliseerde situatie de draad weer oppakken”

De Surinaamse zanger Jimmy Rambaran kennen wij allemaal van zijn hit nummer “ Balle Balle”. Rambaran is momenteel lid van muziekformatie Xtenzz. In een interview met Dagblad Suriname zegt hij: “ Het is momenteel gewoon rustig de dagen doorbrengen met mijn gezin. Over de huidige situatie, Corona-virus en lockdown, zou ik zeggen om het voorzichtig aan te doen. De maatregelen worden niet zomaar getroffen, dus neem ze in acht, bescherm jezelf en je medemens. In een genormaliseerd situatie zullen we verder gaan zoals gewend maar natuurlijk met meer bewustzijn, want ik denk dat een ieder vanaf nu voorzichtig zal zijn. Zo zullen we in een genormaliseerd situatie de draad weer oppakken”, aldus Jimmy. Hij vindt het zelf prachtig dat het nummer “ Balle Balle” steeds beluisterd wordt en vooral nog gewild is. Het is opmerkelijk dat artiesten, diskjockeys veel gebruik maken van het digitale platform vanwege de situatie. Hierop is de zanger van mening dat we moeten meegaan met de technologie, want nu is dat ook de enige optie. Tenslotte zegt hij: “Blijf thuis, be safe & keep others safe. Los van de situatie, durf te dromen en streef je dromen na”.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: