DJ Fasta zijn Carrière en releases

DJ Fasta is all–round DJ uit Nederland. Hij staat voornamelijk bekend om zijn energieke sets en producties die door Major Lazer, Afro Bro’s en Hardwell worden gedraaid.

In een interview met Dagblad Suriname zegt hij, “Na het winnen van verschillende DJ competities in NL ben ik me na het afstuderen gaan verdiepen in het produceren om meer van mezelf te laten zien. Door de jaren heen ben ik gezegend dat ik vele boekingen in het buitenland heb mogen doen in welbekende clubs en dat mijn muziek door bekende radiostations en dj’s worden gedraaid.

De coronacrisis heeft voor mij twee kanten: aan de ene kant baal ik van de boekingen in India, Spanje, Mauritius en China die zijn afgelast, en anderzijds is het een zegen omdat ik nu elke twee weken een plaat release en hierdoor het publiek de winnaar is. Het helpt bijvoorbeeld ook als een grote artiest als Diplo elke week een plaat van je in zijn livestream draait en je daardoor motiveert om nieuwe muziek te maken.

Voor een ieder die nu in de lockdown zit in Suriname wil ik zeggen, gebruik je tijd nuttig om in jezelf te investeren. Leer jezelf nieuwe skills aan en blijf je op elk vlak ontwikkelen, zodat je er op termijn profijt van kan hebben. Zoals eerder aangegeven ga ik een aantal projecten doen met wat Surinaamse artiesten, zorg er dus voor dat je mij volgt op mijn socials,” aldus DJ Fasta.

“Enter Slow’’ is de recente release van DJ Fasta. Het werd een release op een van de grootste Urban labels van Europa met een artiest uit de Virgin Islands, die het persoonlijke verhaal vertelt van de artiest Khemis-3 en verzocht om dit muzikaal te ondersteunen met een tropical carribibean vibe. Momenteel werkt hij aan een single met Gio & Keizer en de clip hiervan. Ze hebben hier een aantal maanden voor gezeten en wachten op het juiste moment om de plaat te releasen. Wat betreft Suriname is Dj Fasta met een aantal DJ’s en artiesten bezig om tal van tracks af te ronden en hoopt hij dat voornamelijk Kiev, eindelijk tijd heeft om de track af te ronden.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: