Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met het Corona-virus en de lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize PW: Roti, kip met boulanger-aardappel

Huize N: Antroewa met grote garnalen

Huize NP: Groene papaja met garnalen

Huize KP: Koebi met aardappel in massala

Dus de gerechten in enkele keukens waren, roti-kip,  boulanger-aardappel, antroewa, grote garnalen, groene papaja met garnalen.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: