Jamiro Pink over Roxu Delivery en meer

De Surinaamse Jamiro Pink is naar eigen zeggen  een jonge ondernemer, nationalist, activist en student.

De 19 jarige is bezig met zijn onderneming Roxu Delivery. Daarnaast is hij voorzitter van de organisatie ‘Kenki gi Tamara’. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij aan: “Ik ben actief  in onze samenleving met Roxu Delivery. Daarnaast met de sociale organisatie Kenki gi Tamara. Ons doelgroep hierbij is  namelijk de jongeren. Het gaat erom dat ik ze erop wil attenderen dat jongeren een grote invloed hebben op onze samenleving. We kiezen daarom om sociaal bezig te zijn met jongeren voor jongeren. De organisatie met mij als voorzitter kent ook ondervoorzitter Miraycha Lowes, secretaris Hajznal Main en Penningmeester Jair Jagroep.  Gezamenlijk proberen wij als jongeren te bundelen en steeds meer jongeren bijeen te brengen en positief en sociaal bezig te zijn. Sociale projecten horen niet op politieke podia. Maar in tijden van heel veel onzekerheid, zouden wij als Surinamers daar voor elkaar moeten zijn.

Verder ben ik altijd een stem geweest voor de jongeren” aldus Jamiro.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: