Cover “Sun Beliya” gelanceerd voor muziekliefhebbers

De Surinaamse artiest Sunil Harpal heeft zijn 2de cover voor het jaar 2020 gelanceerd onder de naam “Sun Beliya”.

In een interview met Dagblad Suriname zegt Harpal, “De nieuwste cover ‘Sun Beliya’ is een samenwerking geworden tussen mijn persoon en Manisha. Dit keer zijn er meerdere promotors die achter ons hebben gestaan als artiesten waaronder Chiq Entertainment, The Boss promotion en KRS. Mijn muziekgroep “Celebration” is al ready om u van dienst te zijn, maar vanwege de huidige situatie (Covid-19) zijn er optredens geannuleerd. De videoclip is inmiddels al te bekijken op de YouTube Channel van mijn persoon Sunil Harpal.”

“Wij wensen u veel luister- en kijkplezier toe en hopen dat u zult genieten van onze videoclip,” aldus Harpal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: