Tirza Perk is 4e Artist of the Week In 2020

G-Summer Events Artist of the Week is sinds 2019 een initiatief van G-Summer events. Zij is de organisator van de jaarlijks terugkerende SuMusic Awards🇸🇷. Artist Of The Week wordt ook ondersteund door prominente partners zoals: Srananpoku, Colour Radio, Barki procent 100% Su, Priet Pangi, Radio SRS, Trackdrip en Radio Boskopu.

Wie is Tirza Perk?

Suriname heeft deze jongedame leren kennen door middel van de tik tok video’s en korte filmpjes op facebook. Tik tok is een social media kanaal waarop kinderen en jongeren korte filmpjes posten. Tirza is content creator en doet aan lip sync. Ze kan met trots “de Surinaamse tik tok queen” genoemd worden.

Tirza is razend populair zowel binnen als buiten Suriname. Haar video’s zijn binnen de kortste keren door duizenden bekeken en gedeeld. Tirza wil middels haar video’s niet alleen haar talent met ons delen, maar ze wil ook voor ontspanning zorgen. Mensen aan het lachen brengen is wat voor haar belangrijk is.

Artiest Psycho is de eerste Artist of the Week geweest, Otjeman werd de 2de Artist of the Week en Jah HandsBaas de 3e Artist of the Week in 2020

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: