Politieke Profielen: Walther Smit (NPS)

Ik ben in de politiek gestapt omdat ik ook een bijdrage wil leveren om ons land te helpen ontwikkelen.

Waarom heb je voor de NPS gekozen?

Ik ben van huis uit NPSer. Mijn vader was ambtenaar en was in de jaren 60 en 70 betrokken bij de propaganda activiteiten van de NPS. Sinds die tijd heb ik de liefde voor deze Partij. Het was dus niet moeilijk voor mij om de keuze te maken voor de groene partij. De NPS is een stabiele partij die wel weet wat normen en waarden zijn. Deze partij beschikt over voldoende kader dat kan helpen het land vooruit te brengen.

Wat wil je voor het volk doen als je gekozen bent?

Als ik gekozen ben, wil ik me inzetten voor de verbetering van de infrastructuur, bijvoorbeeld de modernisering van onze luchthaven.

Wat moet de partij als eerste aanpakken?

De partij moet als eerst de economie aanpakken en werken aan een stabiele koers zodat men een balans vindt om opnieuw met de ontwikkeling van het land te beginnen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: