UEFA schrapt alle duels in Champions League en Europa League

De UEFA heeft alle duels in de achtste finales van de Champions League en Europa League van volgende week geschrapt. Dat maakt de Europese voetbalbond donderdag bekend. Door deze beslissing wordt ook de loting voor de kwartfinales, die op vrijdag 20 maart zou zijn, uitgesteld. De eerste duels in de kwartfinales van de Champions League zouden op 7 en 9 april gepland staan. De Europa League volgde op 10 april. Een week later zouden de returns zijn. In de Champions League moesten de returns van Manchester City – Real Madrid, Juventus – Olympique Lyon, FC Barcelona – Napoli en Bayern München – Chelsea nog gespeeld worden.

In de Europa League zijn er acht duels geschrapt: Wolverhampton Wanderers – Olympiakos, Bayer Leverkusen – Rangers, Sjachtar Donetsk – VfL Wolfsburg, Getafe – Internazionale, FC Basel – Eintracht Frankfurt, Manchester United – LASK Linz, AS Roma – Sevilla en FC Kopenhagen – Istanbul Basaksehir. Donderdag werden zes van de acht heenwedstrijden nog wel gespeeld, waarbij er alleen in Glasgow en Istanboel publiek was. Sevilla – AS Roma en Internazionale – Getafe werden niet gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!