HVV wint beslissingswedstrijd en eindigt op de vierde plek

In de beslissingswedstrijd om de vierde plaats in de Eerste klasse competitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) is het HVV gelukt om met 3 – 1 te winnen van SCV. Hierdoor heeft HVV zich geplaatst voor de finaleronde. HVV kwam goed terug van een 0-1 achterstand. In de 19e minuut kwam HVV op een achterstand door een eigendoelpunt van Ashvin Jangbahadoersingh. Dit was ook de ruststand. HVV kwam goed terug in de tweede helft en was drie keer trefzeker. Didio Deel scoorde in de 53ste minuut de gelijkmaker, 1 – 1.  In de 75ste minuut scoorde Cicero Mendes de 2-1. De wedstrijd werd drie minuten voor tijd op slot gedaan door een doelpunt van Rafundo Ajerie, 3 – 1. Door de winst van HVV in deze beslissingswedstrijd eindigt ze officieel op de 4de plaats in de Eersteklasse. De finaleronde is vrijdagavond van start gegaan. De ploegen Sudhar, Highwaystar, Welgedacht C en HVV zullen strijden voor het kampioenschap.

%d bloggers liken dit: