Meerzorg Stars 50+ ontvangt Badal Travels

De veteranenploeg van Meerzorg Star 50+ ontvangt vanmiddag Badal Travels 50+ in het Meerzorg Stadion. Deze wedstrijd staat voor 19.00 uur gepland. Bij Meerzorg Star 50+ zijn er enkele bekende namen uit Meerzorg waaronder Pop Ratiram, Sein Mangrey, Soerish Dwarka, Shailesh Jagan, Vinod Bhagirath en Roy Sewmangal. Aan de kant staat Badal Travels 50+ die onder leiding van Bhaw Badal speelt, met spelers als Dew Badal, Joy Chedi, Soender Badal, Hugo Dubois, Ronny Bhoendie, Radj Ganpat, Arie Rampersad, Remy Bhoendie, Margo Divan, Clifton Bell, Zepie Somai, Bryan Esseboom en begeleider Erick Dijl.  “Het is de vierde keer dat beide ploegen elkaar ontmoeten en door de jaren heen hebben beide teams een hechte band ontwikkeld”, vertelt Meerzorg Star aanvoerder Ranjeet Mangrey aan Dagblad Suriname. Verder voegde hij eraan toe, dat de aftrap  gedaan zal worden door voormalig Nisaan speler, Perdiep Ghisiawan, die een hele trouwe supporter is van Meerzorg Star. Om 17.00 uur staat een voorwedstrijd op schema tussen Meerzorg Star en Lust en Rust. En na het voetballen is er een gezellig samenzijn thuis bij Tilak Mangrey, waar het clubgebouw is gevestigd van Meerzorg Star.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: