Prem Sardjoe: “Regering heeft ervoor gezorgd dat wij een instabiele ontwikkeling hebben”

“De regering heeft ervoor gezorgd dat wij een instabiele (koers) ontwikkeling hebben.” Dit zei de NPS’er Prem Sardjoe tijdens een mobilisatievergadering van de NPS op 15 februari in Saramacca. Sardjoe haalde verder aan dat een kasreserve van meer dan een miljard USD is achtergelaten door de Frontregering voor de huidige regering. Verder zei hij dat pakweg drie maanden voor de verkiezingen, iedere politieke partij er werk van maakt om de mensen zover te krijgen om voor ze te stemmen. “Als het volk een partij mandaat geeft om te regeren, verwacht het volk niks anders dan vooruitgang, ontwikkeling en een goed beleid. De afgelopen tien jaar heeft de NDP-regering een totaal falend beleid gepresenteerd met stijging van de criminaliteit en corruptie op hoog niveau. Er zijn heel veel stakingen de afgelopen tijd en dat betekent onrust in het land. De paarse regering heeft jaren regeermacht gehad om het land tot ontwikkeling te brengen. Er moet een verandering komen. Als de regering niet weggestemd word, gaat het niet goed gaan in het land. Op alle fronten is er achteruitgang. Het gaat niet goed in het land. Een totale economische malaise maken we nu mee. De paarsen moeten weggestemd worden en nooit meer de kans krijgen om beleid te maken in Suriname. De NPS heeft steeds de ontstane rommel moeten opruimen. A kenki ow kon, brib mi, a kenki ow kon”, besloot Sardjoe zijn betoog. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: