Hakiem Lalmahomed: ‘President, het is geen wedstrijd om die koers sky high te maken’

Jeugdparlementariër en medisch student Hakiem Lalmahomed sprak gisteren namens universiteitsstudenten de actievoerders toe tijdens de protestactie die geleid werd door Stephano ‘Pakittow’ Biervliet. Lalmahomed: “A enigste sani a president disi e setie na wan wedstrijd nanga gebouw fu Assuria. President, dit is geen wedstrijd om de koers sky high te maken. Wij willen ook een menswaardig leven leiden. We willen verandering. Wij willen standvastige en integere leiders. Ons onderwijs, de medische sector, de landbouwsector en de economie, alles gaat naar de kloten met deze president”. “Weg met Bouta, weg met Bouta”, herhaalde Lalmahomed. “Wij jongeren moeten ervoor zorgdragen dat de politiek ons niet beïnvloedt. Maar wij, de jongeren, moeten de politiek beïnvloeden”, zei Lalmahomed aan het gehoor.

SAM

error: Kopiëren mag niet!