Pawiroredjo: “NDP moet afleren zich op beestachtige manier over ruggen volk te verrijken”

Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de NPS, zei tijdens een mobilisatievergadering van de NPS op 15 februari in Saramacca dat hij al 45 jaar verbonden is aan het district. “Ik heb hard gewerkt in de landbouw. Eerlijk werken, hard werken is de les. Tien jaar geleden heeft de bevolking haar vertrouwen gegeven aan politieke leiders. Waar zijn we tien jaar later? Het vertrouwen is beschaamd, het vertrouwen is weg. Zelf de NDP’ers moeten toch voelen dat ze armer zijn geworden? We zijn allen armer geworden door het beleid van de NDP. Suriname is slechter af met het beleid van de NDP. De paarse partij heeft de zorgwet veranderd zonder na te denken. Nu zijn ze weer bezig met een nieuwe wet die ons verder van huis brengt. De regering bedrijft politiek, maar uiteindelijk betaalt het volk de rekening. De wil zal er zijn bij oprechte NDP’ers, maar in de NDP-top, is niet het vermogen ons land op een fatsoenlijke manier te kunnen besturen. Dat is de conclusie die we moeten trekken na tien jaar ellende, na tien jaar chaos”, stelde de NPS’er. Volgens hem kost het opruimen van het puin van NDP-regeringen tijd, terwijl het ook pijn doet. “De NPS kan niet beloven dat bij een verkiezingsoverwinning alles weer goed is. We zouden dat willen, maar dat is onmogelijk. De NDP moet leren ophouden zich op een beestachtige manier, over de ruggen van het volk te verrijken. De NPS kan u alleen beloven dat wij als goed huisvader, huismoeder dit land gaan besturen. We moeten u erop voorbereiden dat herstel uit deze ellende tijd gaat kosten en pijn gaat doen. Er is een lichtpunt, er is olie gevonden. De vraag is, wilt u de rijkdommen in handen hebben van de huidige regering? Die vraag moet u beantwoorden voor uzelf. Gaat u stemmen op 25 mei. Er is maar 1 goede keus en dat is de NPS”, aldus Pawiroredjo.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: