Quality School viert International Day

1 Quality school international of surinameDe Quality School International of Suriname hield gisteren haar International Day. QSI Suriname is een Amerikaans K-12-programma voor kinderen tussen de leeftijd van 3 tot 18 jaar, geeft de office/business manager Danielle Chark aan. “De International Day is de dag waarbij alles wordt gevierd van de 15 landen, die op deze school participeren. Wij zijn de 38ste QSI-school in de 32 landen. QSI International School of Suriname is een private, non-profit Preschool-Secondary IV Amerikaans curriculum, college-voorbereidende instelling met in totaal 35+ studenten die dit jaar zijn ingeschreven, geeft de manager aan. QSI Suriname werd in 2018 opgericht door Quality Schools International (QSI) en de directeur van deze school is Jay Loftin. De QSI Suriname is om een kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden aan de zakelijke en wereldwijd opgerichte gemeenschappen die in Paramaribo, Suriname wonen. Ook zit een aantal Surinaamse studenten op deze school. Studenten van QSI Suriname vertegenwoordigen meer dan 10 nationaliteiten uit elk continent.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: