Achterstand uitbetaling brandstofcompensatie gecumuleerd naar 7 maanden

De achterstand in de uitbetaling van de brandstofcompensatie aan de particuliere bushouders heeft zich wederom opgestapeld. Thans is er sprake van een achterstand van 7 maanden. Dit meldt Amrish Sidhoe, bestuurslid van de Surinaamse Bushoudersorganisatie (SBO), aan Dagblad Suriname. Hij betreurt het dat er alweer herinnerd moet worden aan het bestaansnut van de Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO): het tijdig uitbetalen van de rechtmatige financiële tegemoetkoming aan de bijkans 1300 bushouders. “We merken dat de PLO-voorzitter, John Mahadewsing, weer uitlandig is waardoor we nog langer moeten wachten op onze subsidie”, aldus Sidhoe. Hij hoopt dat het ministerie van Financiën de overmaking spoedig zal verrichten, zodat de uitbetaling kan plaatsvinden.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: