Obductierapport Premcharan: ‘Geen sprake van misdrijf’

Uit het obductierapport van de 54-jarige Jagdis Premcharan blijkt dat er geen sprake is van enig misdrijf. Het ontzield lichaam van het slachtoffer werd dinsdag 12 maart in een voertuig aan de Kleinestraat te Paramaribo-Noord aangetroffen. Het slachtoffer had een schotverwonding door het hoofd. Tijdens het onderzoek trof de politie een afscheidsbrief, een huls en een vuurwapen in het bedoelde voertuig aan.
In deze zaak heeft Dagblad Suriname na het voorval met de zoon van de overledene Premcharan gesproken. Hij had gebeld naar de Command Center en gaf door dat zijn vader was gegijzeld en dat er USD 10.000 losgeld was geëist. Volgens de zoon had zijn vader hem rond half 12 overdag gebeld en gaf daarbij aan dat hij was gegijzeld. Hij moest de geldsom aan de Gomperstraat bezorgen. Volgens de zoon was de vader op die bewuste dag naar de bank geweest om geld te lichten. Niet lang daarna werd de zoon gebeld door Kapitale Delicten om zich aan te melden voor een verhoor.
De deskundige in deze zaak wil een tweede opinie in deze obductie. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: