Criminelen beroven en steken man neer

De politie van Nieuwe Haven kreeg in de nacht van maandag op dinsdag 26 maart een melding van een beroving, welke gepaard ging met een steekpartij. De 22-jarige R.R. bevond zich in een bar aan Commissarisstraat. Op een gegeven moment voelde het slachtoffer zich misselijk en liep naar buiten. Hij was onder invloed van alcohol. Bij die gelegenheid werd R.R. buiten de bar door twee mannen overmeesterd en beroofd van USD 200. Het slachtoffer verzette zich hevig waarbij een van de rovers hem een steek heeft toebracht in zijn buikstreek. Na hun snode daad verlieten de rovers de plaats. Zij renden naar een gereedstaand voertuig en reden richting Molenpad op. Het slachtoffer kreeg hulp van omstanders die hem naar de Spoedeisende Hulp vervoerden. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer buiten levensgevaar verkeert. Hij is nog ter observatie opgenomen. De politie is bezig met de opsporing van de straatrovers.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: