Condoleanceregister Erwin de Vries in Congreshal

Harriette Bholasingh-Helstone, onderdirecteur van het directoraat Cultuur, tekent het condoleanceregister van Erwin de Vries in de Congreshal (foto: Ricky Bahadoersingh)
Harriette Bholasingh-Helstone, onderdirecteur van het directoraat Cultuur, tekent het condoleanceregister van Erwin de Vries in de Congreshal (foto: Ricky Bahadoersingh)
Zij die daar behoefte aan hadden, konden gisteren, 06 februari, van 8.00 uur tot 20.00 uur, het condoleanceregister van kunstschilder/beeldhouwer Erwin de Vries tekenen in de Congreshal op het Onafhankelijkheidsplein. Vandaag bestaat daartoe ook nog de gelegenheid van 8.00 uur tot 12.00 uur. Belangstellenden konden gisteravond (dinsdag) van 20.00 uur tot 22.00 uur ook deelnemen aan de ‘Erwin de Vries Open Podium en Tak Tori Neti” in de Congreshal. De uitvaart van onze internationaal beroemde kunstenaar zal vandaag, woensdag 7 februari, plaatsvinden. Vanaf 13.00 uur bestaat er gelegenheid tot het nemen van afscheid in de hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. De overledene zal om 17.00 uur in familiekring ter aarde worden besteld.
HD

error: Kopiëren mag niet!