Wegafsluiting installatie diensthoofd KPA

In verband met de installatie van de heer Blijd tot diensthoofd van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) op maandag 29 januari 2018 zal de Welgedacht A-weg, gelegen tussen de Magentakanaal- en de Tampoeaweg, van 06:00 uur ’s morgens tot en met 13:00 uur in de middag voor het verkeer worden afgesloten De alternatieven routes waarvan weggebruikers gebruik kunnen maken zijn als volgt. Vanuit de Indira Gandhiweg: de Magentakanaalweg rechtsaf, vervolgens linksaf in de Mopentiboweg, daarna linksaf de Mawakaboweg in om vervolgens op de Welgedacht A-weg te komen. Ook kunnen verkeersdeelnemers de Magentakanaalweg linksaf inslaan, daarna rechtsaf in de Merveilleweg, vervolgens linksaf in de Tampoeaweg om op de Welgedacht A-weg te komen.
Vanuit de Bomaweg: de Mawakaboweg linksaf, daarna rechtsaf in de Mopentiboweg, vervolgens rechtsaf de Magentakanaalweg in en komt men op de Welgedacht A-weg. Ook kunnen verkeersdeelnemers de Tampoeaweg rechtsaf inslaan, daarna linksaf in de Merveilleweg, vervolgens linksaf de Magentakanaalweg in om op de Welgedacht A-weg te komen.
Bestemmingsverkeer is toegestaan. Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan rekening te houden met deze wegomlegging en de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.

error: Kopiëren mag niet!