Middenberm Lachmonstraat deels geopend

Middenberm Mr, J. Lachmonstraat deels geopendMede in verband met de werkzaamheden aan de Coesewijnestraat en de daarmee samenhangende verkeerscirculatie, zal de middenberm aan de Mr. J. Lachmonstraat gelegen tegenover de Zonnebloemstraat ingaande 2 februari 2017 deels geopend worden ten behoeve van het verkeer. Dit maakt het ministerie van Openbare Werken bekend.
Het verkeer komende uit de Zonnebloemstraat zal de oversteek kunnen maken naar de Commewijnestraat. Het verkeer komende vanuit de Westelijke richting van de Mr. J. Lachmonstraat zal, nabij de doorbraak, rechtsaf, richting de Commewijnestraat kunnen afslaan. Het verkeer komende vanuit de oostelijke richting van de Mr. J. Lachmonstraat (zijde verkeerslicht) zal nabij de doorbraak niet rechtsaf richting de Zonnebloemstraat kunnen afslaan.
Het ministerie benadrukt evenwel dat de kruisingen Coesewijnestraat en de Surinamestraat en de Coesewijnestraat en de Commewijnestraat, vanwege de werkzaamheden aan de Coesewijnestraat momenteel zijn afgesloten ten behoeve van het verkeer. In het belang van de herinrichting van de Coesewijnestraat wordt de actuele verkeerscirculatie momenteel geëvalueerd en zullen de definitieve maatregelen in het kader van een effectieve verkeerscirculatie te zijner tijd worden toegepast.

error: Kopiëren mag niet!