Celine Dion legt uit waarom ze een jas droeg op het 2024 Grammy-podium

Dion verraste het publiek toen ze op het podium verscheen tijdens de Grammy’s van 2024 te midden van de diagnose Stiff Person Syndrome. In een video-interview met Vogue’s serie ‘Life in Looks’ legde de 56-jarige Canadese zangeres haar beslissing uit om op het podium een ​​mosterdgele jas te dragen tijdens de presentatie van de Grammy voor Album van het Jaar, die uiteindelijk voor haar naar Taylor Swift ging.

“Het gaf me een moment een beter gevoel om deze jas vast te houden, om mezelf een beetje te verbergen voor al deze kleine dingen”, zei Dion over haar modekeuze voor de avond. “Het was heel zenuwslopend, maar tegelijkertijd een grote eer”, vertelde ze aan Vogue over haar verrassende optreden bij de prijsuitreiking.

“Die magie. Die opwinding. Om de fans te zien, om het publiek te zien. Om de showbusiness weer te zien.”

De ‘My Heart Will Go On’-zangeres verbaasde de kijkers tijdens de 66e jaarlijkse Grammy Awards op 4 februari toen ze het podium opliep nadat de diagnose Stiff Person Syndrome was gesteld – een auto-immuun- en neurologische aandoening die stijfheid in de romp en ledematen veroorzaakt.

De ‘All By Myself’-zangeres onthulde in december 2022 dat bij haar de ongeneeslijke, zeldzame neurologische aandoening was vastgesteld en annuleerde vervolgens de resterende data van haar wereldtournee.

Toen ze op het podium verscheen in een zachtroze jurk en karamelkleurige jas uit Valentino’s haute couturecollectie van voorjaar 2024, gestyled door Law Roach, werd Dion begroet met een staande ovatie van het publiek. Ze werd het podium op begeleid door haar 23-jarige zoon, René-Charles Angélil, die volgens Dion haar de steun gaf die ze nodig had om de prijs uit te reiken.

“Het heeft veel, heel veel van mij gevraagd. Maar mijn zoon, René Charles – RC – kwam en gaf mij zijn steun”, zei Dion. “En om de prijs, het album van het jaar, aan Taylor Swift uit te reiken, was het een eer omdat ze de tijd van haar leven heeft en ik degene ben die de prijs aan haar uitreikt. Met mijn eerste successen kocht ik een huis voor mezelf en mijn man, en ook voor mijn ouders en enkele familieleden”, zei ze.

Dion verwelkomde drie kinderen met haar overleden echtgenoot René Angélil: René-Charles Angélil, 23, en de 13-jarige tweeling, Nelson en Eddy. 

error: Kopiëren mag niet!