18-jarige bromfietser dodelijk aangereden

De bromfietser Marcet Nehemian (18) heeft hedenochtend rond 02.15 uur het leven gelaten in het verkeer. Kort voor de aanrijding reed de bromfietsers Marcet over de J.A. Pengelstraat.  Gekomen op de kruising van de Henck Arronstraat en de J.A. Pengelstraat verleende de bromfietser geen voorrang aan de autobestuurder, Stuart Z. (24) met als gevolg de aanrijding. Marcet raakte gewond. Hij was ter plaatste om het leven gekomen. Dit bevestigde de ambulancedienst toen zij op de locatie waren om het slachtoffer af te voeren. De medewerkers van de ambulance dienst constateerde dat de bromfietser geen tekenen van leven meer vertoonde. De politie van Centrum schakelde een uitvaartdienst in die het ontzielde lichaam van Marcet naar het mortuarium vervoerde. De politie onderzoekt of de autobestuurder wel dan niet onder invloed van alcohol verkeerde en in het bezit was van een geldig rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!