Suriname zegt Gymnasiade in Turkije af vanwege onveilige situatie

Het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft de deelname van Suriname aan de Gymnasiade games die in Trabzon, Turkije, worden gehouden afgezegd. Dit alles naar aanleiding van de terreuraanslagen het afgelopen week op de internationale luchthaven, waarbij liefst 41 personen zijn omgekomen en meer dan 200 gewonden zijn genoteerd. Dit besluit is vanwege het veiligheidsvraagstuk dat een belangrijke rol vervult en zeker 10 dagen alvorens de delegatie zou moeten afreizen, een van de rede is dat dit besluit is genomen. Het Ministerie c.q de commissie voor schoolsport toernooien zal met de vertegenwoordigers van deze bonden zeker op nader te bepalen datum bij elkaar komen om hierover van gedachten te wisselen. Ook zal het Ministerie nagaan hoe deze geselecteerde alsnog in ISF verband Suriname te kunnen vertegenwoordigen

error: Kopiëren mag niet!